Je hebt 0% van deze vragenlijst ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in je browser. Hierdoor kun je mogelijk niet alle vragen in deze vragenlijst beantwoorden. Kijk de instellingen van je browser na.
Wij willen jouw sport mooi houden. Hoe kan jij helpen?
(Deze vraag is verplicht)

Beste sportliefhebber,

Fraude bedreigt de integriteit van jouw sport. Hoe kan jij helpen jouw sport te beschermen? 

Simpelweg door het invullen van deze vragenlijst. Hierin polsen we naar jouw ervaringen van fraude in jouw sport. Daarnaast maak je kans op het winnen van een Decathlon cadeaubon ter waarde van 25 euro.

Wij vragen je om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven op de volgende vragen.
Het
PrOFS project (wetenschappelijk project van de UGent en de KULeuven voor de preventie van fraude in de sport) verwerkt nadien alle resultaten en gebruikt deze voor wetenschappelijke doeleinden. Daarnaast informeren ze hiermee ook de sportfederaties in het kader van het opstellen van hun toekomstige beleidsplannen.

Meer informatie over de bevraging vind je hier.

Volledig anoniem

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. Jouw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en gebruikt. Jouw deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en je kunt op elk moment beslissen om de bevraging stop te zetten.

Alvast hartelijk bedankt voor jouw bijdrage!

(Deze vraag is verplicht)
Geef je ons toestemming om jouw gegevens op anonieme wijze te verzamelen, te verwerken en te gebruiken in het kader van deze studie?
Hierbij verklaar je ook dat je voldoende informatie hebt gekregen over het doel van deze dataverzameling en de mogelijkheid kreeg om aanvullende vragen te stellen.